Florentijn Aalberts

Onafhankelijk, ondernemend, flexibel en met het ‘autohart’ op de juiste plaats typeren Florentijn Aalberts.

 

Florentijn Aalberts

 

Tot nu toe heeft de carrière van Florentijn Aalberts zich volledig afgespeeld in de automotive branche. Met een diversiteit aan commerciële functies in verschillende disciplines heeft hij in ruim 17 jaar tijd een schat aan ervaring opgedaan. Ook aangaande de leasemarkt heeft Florentijn op het gebied van sales, accountmanagement, strategie en management veel relevante kennis dankzij werkervaring bij drie leasemaatschappijen. De overstap naar Lease Result is daardoor een logisch vervolg in zijn loopbaan. Zijn royale kennis en ervaring is een ideale ‘voedingsbodem’ om bedrijven bij LeaseResult onafhankelijk en objectief te adviseren op het gebied van een zakelijk wagenpark.

Variatie in mobiliteit

De (nabije) toekomst zal een andere kijk op een zakelijk wagenpark vergen aangezien in de nieuwe economie gebruik belangrijker wordt dan bezit. Dat vergt een andere aanpak die zal resulteren in verschillende vormen van mobiliteit. Lease Result zal hier op moeten anticiperen door met de juiste partners samen te werken waardoor we op de veranderende vraag in kunnen spelen. Zo blijven we nu en in de toekomst uitstekend in staat om onze klanten verder te kunnen helpen en te adviseren.

Florentijn kijkt er naar uit om de mobiliteitsvraagstukken binnen uw organisatie te bespreken. Vanuit zijn passie voor het vak is het leveren van toegevoegde waarde voor uw wagenpark beslist zijn drijfveer!