Wilma de Vries

Positief, enthousiast, eerlijk en commercieel ingesteld zijn zo maar een paar kreten die goed passen bij Wilma de Vries van Lease Result.

Wilma de Vries - Lease ResultWilma is de drijvende kracht achter Lease Result. Zij is destijds geheel per toeval in het autovak gerold. Gestart als autoverkoper bij een Renault-dealer, zette Wilma haar carrière voort bij de leasemaatschappij van Renault. Voor haar de eerste stappen in de leasewereld. In de jaren daarna breidde zij haar vakkennis uit met verschillende functies bij grote landelijke leasemaatschappijen als ook bij een regionale dealerleasemaatschappij. Alle opgedane ervaring gebruikt zij nu om bedrijven onafhankelijk en objectief te kunnen adviseren.

Haar drijfveren om zelfstandig verder te gaan liggen in het feit dat er zoveel veranderd en gebeurd in de leasewereld dat het voor bedrijven haast onmogelijk is om hier goed van op de hoogte te zijn en te blijven. Leasen is nog altijd een dienstverlening en geen standaard product. Deze dienstverlening moet regelmatig worden aangepast aan de koers van het bedrijf. Waar wil je met het bedrijf naar toe en hoe past het mobiliteitsbeleid hierin?

Het aanbieden van inkoop, beheer en advies is een mooie combinatie waar Wilma heel veel energie van krijgt. Dit is voor ieder bedrijf weer anders en dat is de reden waarom zij met Lease Result is gestart. De werkzaamheden zijn nooit hetzelfde en de voldoening is groot als Lease Result toegevoegde waarde kan bieden!

Ervaring

  • Extern wagenparkbeheer
  • Mobiliteits advies
  • Inkoop  advies
  • Kosten & Beheer Analyse wagenpark
  • Inkoop van leasecontracten
  • Tenderbegeleiding

Maak kennis met Wilma en maak vrijblijvend kennis met Lease Result!

Voor kostenbesparing en CO2 reductie op uw wagenpark, neem contact met ons op

Het is voor ons fantastisch om te zien hoe een professionele partij als Lease Result een event als dit voor NettStaff kan neerzetten. Daarnaast hebben we door hun zeer efficiënte manier van wagenparkbeheer en inkoop maandelijks concreet kosten kunnen besparen. Het is een prachtig gezicht om blije en trotse NettStaff medewerkers in hun nieuwe auto te zien stappen!

Patrick Soeters
Eigenaar, NettStaff