Lease Result verzorgt wagenparkbeheer voor CWS

CWS is een internationaal opererende leverancier van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten. Het bedrijf heeft een wagenpark van ruim 300 voertuigen in Nederland en België waarbij de verhouding tussen personenwagens en servicewagens ongeveer 45%-55% bedraagt. Lease Result verzorgt voor CWS het wagenparkbeheer.

Sinds begin 2016 verzorgt Lease Result het wagenparkbeheer voor CWS. “Het beheer van het grote wagenpark verlangt kennis en kunde,” aldus Jan Klooster, Managing Director van CWS Nederland en CWS–boco Benelux. “Een van de grotere kostenposten van een bedrijf is het wagenpark. Goed beheer vraagt om aandacht en specifieke kennis.  Door gebruik te maken van de diensten van Lease Result kunnen we vertrouwen op een stabiel en professioneel beheer van het wagenpark en profiteren wij van de specifieke kennis en ervaring op dit gebied. Nu we weten dat het wagenparkbeheer bij Lease Result in goede handen is, focussen wij ons op hetgeen waar we goed in zijn: het leveren van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten.”

Wilma de Vries van Lease Result werkt met veel plezier en gedrevenheid voor CWS. “We voeren voor CWS de autoregeling uit, we controleren de facturen en houden toezicht op het uitvoeren en naleven van de afspraken zoals omschreven in de contracten  met leveranciers. Het geeft veel voldoening om met deze specifieke werkzaamheden deel uit te maken van dit bedrijf. We proberen gezamenlijke doelstellingen na te streven en resultaten te behalen. De kennis en ervaring van Lease Result helpt CWS om bijvoorbeeld de kosten goed te bewaken. Wij weten exact waar we op moeten letten zodat we tijdig besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken. Daarbij lopen MVO-doelstellingen als een rode draad door het wagenparkbeheer.”

Meer informatie over wagenparkbeheer voor uw bedrijf? Klik dan hier!