7 redenen om uw leaseofferte via Lease Result aan te vragen

Een leaseofferte aanvragen

U kent vast nog wel het bijzondere moment van je eerste leaseauto uitzoeken. Waarschijnlijk was u alleen vrij in de keuze van de kleur;  de rest was al bepaald.

Een paar leaseauto’s verder weet u steeds beter wat er allemaal bij komt kijken. Heeft u bovendien een eigen bedrijf met medewerkers in een leaseauto, dan weet u helemaal dat u hier wel even tijd voor kunt uittrekken. Alle wetgeving ten spijt, een leaseauto uitzoeken en bestellen is nog steeds emotie en er spelen altijd verschillende belangen mee. En dat maakt het keuzeproces zo interessant.

WAAROM LEASE RESULT?

Daar zijn heel veel redenen voor te noemen. Toch heb ik mezelf ingehouden en het beperkt tot de belangrijkste 7 redenen. En wel deze:

1 U WILT ZELF UW VOORWAARDEN BEPALEN

Niets vervelender dan tijdens de looptijd van het leasecontract er achter komen dat u die kleine lettertjes en de Algemene Voorwaarden toch wat beter had moeten lezen.

2 U WILT ECHT HET SCHERPSTE LEASETARIEF

Een leaseauto drukt al genoeg op het budget. De auto is uiteindelijk bij elke leasemaatschappij hetzelfde. En als u zeker weet dat de voorwaarden zijn zoals u zelf hebt bepaald, wilt u gewoon het laagste tarief. Bij een gerenommeerde leasemaatschappij die past bij u en uw bedrijf.

3 U WILT GEEN TIJD KWIJT ZIJN DOOR ZELF ALLERLEI OFFERTES TE VERGELIJKEN

Veel tijd stoppen in offertevergelijk en er uiteindelijk toch achter komen dat u appels met appels aan het vergelijken bent. De contractvoorwaarden zijn anders, de meer/minder kilometers zijn anders, het eigen risico is verschillend etc etc. Of u heeft winterbanden in uw leasecontract maar is dit ook voor die laatste paar maanden als het contract bijna afloopt?

4 U WILT NIET OP ÉÉN PAARD WEDDEN

Wie kan het zich nog veroorloven geen vergelijkende offertes op te vragen? In deze tijd is kostenbesparing zo noodzakelijk dat niemand het zich meer kan veroorloven gewoon met één leasemaatschappij zaken te doen.

5 U WILT OOK NIET ALTIJD OP TWEE PAARDEN WEDDEN

Waarom niet? Twee is toch al best een beetje een benchmark? Dat klopt, twee is meer dan één dus u heeft een vergelijk. Maar dan? Hoe weet u nu dat dit het beste tarief is? Want als u nog eens een rondje gaat bellen met uw leasemaatschappij en vraagt of ze toch nog eens naar de prijs willen kijken, blijkt er altijd nog wat ruimte te zijn. Hoe kan dat? Ik ben toch die fijne trouwe klant? Moet die niet gelijk het beste tarief krijgen?

6 U WILT GEEN EXTRA KOSTEN MAKEN OM HIER IEMAND VOOR IN TE HUREN

Dat is mooi, want dat hoeft dus juist niet als u uw offerte aanvraagt via Lease Result. Wij doen dit namelijk geheel kosteloos. Elke leaseofferte laten we veilen via het unieke online platform van De Leaseveiling. We selecteren gerenommeerde leasemaatschappijen die passen bij de door uzelf gestelde voorwaarden en laten ze bieden op uw leaseofferte, net zolang totdat het beste tarief er uit is gekomen. En voor dit laagste tarief sluit u een leasecontract met de leasemaatschappij die als beste uit de veiling is overgebleven. Zonder kleine lettertjes!

7 U WILT WEL ZEKER WETEN DAT HET ONAFHANKELIJK EN OBJECTIEF GEBEURT

Die zekerheid kunnen wij u 100% geven. We hebben geen enkel belang bij de keuze van de leasemaatschappij die er uiteindelijk geselecteerd wordt. We kijken alleen welke leasemaatschappijen het beste passen bij de vooraf vastgestelde voorwaarden en gaan dan veilen. Het is aan de leasemaatschappijen zelf om gedurende de veilingtijd te zorgen dat ze het contract binnenhalen. We hebben de zekerheid dat dit een leasemaatschappij is die uitstekend bij u past en die de dienstverlening meer dan goed uitvoert.

Nog een belangrijke toevoeging:  u hoeft zeker geen compleet wagenpark te hebben om klant te kunnen worden bij Lease Result.

Ook voor een ZZPer of eenmanszaak met één auto werkt dit systeem perfect.

Neem snel contact met ons op voor een afspraak en laat u informeren.

Lease Result, voor het beste resultaat.